Даруємо знижки за відгуки!

  • 29 ноября 2019 16:21:35
  • Отзывы :14
  • Просмотров: 5813
  • 5 Даруємо знижки за відгуки!

Наш інтернет-магазин 4tv.in.ua нараховує бонуси за кожен відгук, який Ви залишаєте у нас на сайті. Нам дуже важлива Ваша думка про будь-який товар, який Ви купили. В акції мають право брати участь всі клієнти, оптові і роздрібні!

Як отримати бонус? 

  • Здійснюйте покупки на сайті 4tv.in.ua. 
  • Пишіть позитивні відгуки. За кожен відгук до товару, який Ви купили, Вам будуть нараховані бонуси. 
  • Відгук має бути корисним і унікальним (НЕ копі-паст), написаним на товар який є в наявності, і яким Ви реально користувалися (користуєтесь). 
  • Відгук повинен містити:
    1. описову частину (не меньше 300 знаків) з зазначеними плюсами та мінусами, за загальні відгуки, як наприклад "класний тюнер", "поганий модулятор"  бали не будуть нараховуватися;
    2.  відгук обов’язково має мати оцінку.
  • Не будуть зараховуватися однотипні відгуки та такі, що містять загальну (очевидну) інформацію. При публікації відгуків на всі товари поспіль, без певного смислового навантаження (не з метою поділитися досвідом використання, а з метою накрутки бонусів) бонуси можуть бути НЕ нараховані.
  • Бонуси за відгуки НЕ нараховуються, якщо при написанні були використані ненормативна лексика, образи. Користуючись бонусною програмою і публікуючи відгук, автор приймає той факт, що Адміністрація сайту має право самостійно визначати список ненормативної лексики без додаткової публікації його в даних правилах і без надання за запитом автора.
  • Забороняється копіювати відгуки з інших сайтів або публікувати один і теж відгук (повна копія або з незначними змінами) на різні товари;
  • Після опублікування відгуку, Вам необхідно зробити скріншот, на якому буде видно код товару замовлення і Ваш коментар (можна 1 або 2 фото). При оформленні замовлення необхідно відправити скріншот з опублікованим відгуком на номер нашого вайберу +38(067) 433-22-70 або написати нам лист на електронну адресу mail@4tv.in.ua
  • Після відправки скріншоту Ви зможете використати свій Бонус!

У разі недотримання вищезазначених правил ми не зможемо нарахувати Вам бонус!

Чому дорівнюють бонуси?

1 відгук = 1бонусу

За 1 бонус у Вас є можливість отримати знижку, у вигляді безкоштовної доставки товару до складу перевізника Нової пошти, Делівері, Інтайм або Укрпошти! При умові, що замовлення на суму більше ніж 200 гривень! Товар, який Ви замовляєте не є акційним і не з категорії Розпродаж. 

Один клієнт має можливість скористатись бонусами 5 разів! 

Відправлений товар буде застрахований на мінімальну вартість. Доставка здійснюється по території України. Інтернет-магазин оплачує доставку тільки в одну сторону. У разі несвоєчасного отримання товару клієнтом і повторної відправки товару доставку оплачує покупець.

Кількість відгуків необмежена. Найактивніший клієнт, який регулярно залишає відгуки в кінці кожного місяця отримає від нашого інтернет-магазину подарунок! 


Акція діє з 1.12.19  на постійній основі. Адміністрація інтернет-магазину 4tv.in.ua залишає за собою можливість зупинити цю акцію в будь-який час. 

Також ми повідомляли про те, що з 30.10.2019  діє акція, при замовленні супутникової антени "Вариант"СА-900 0.85м, Ви гарантовано отримуєте в подарунок кронштейн! 



 
Оставить отзыв  ↓
 
14 отзывов
0 ответов
14 оценок
100% 14 положительных
68  
Полезность отзывов
0 голосов
0