Хіт продажу: World Vision 4G Connect Micro

  • 08 октября 2021 14:22:53
  • Отзывы :0
  • Просмотров: 1456
  • 0

World Vision 4G Connect Micro - один з найбільш недорогих стаціонарних 4G WiFi роутерів на ринку. Підійде для дач, заміських будинків, складських та виробничих приміщень, торгових точок та інших об'єктів, де доступ в Інтернет можливий через мережі мобільних операторів по каналах 4G LTE або 3G UMTS / HSPA. 

World Vision 4G CONNECT MICRO - обладнаний модемом з підтримкою LTE Cat.4, який забезпечує швидкість завантаження до 150 МБ/с та вивантаження до 150 МБ/с, а зовнішня з'ємна LTE антена підвищить ефективність роботи 4G. Наявність SMA гнізда дозволяє підключати зовнішні 3G/4G/LTE антени для стійкого зв'язку з базовими станціями оператора на значній відстані.

World Vision 4G CONNECT MICRO забезпечить високошвидкісне підключення до Інтернет в місцях, де провідний Інтернет відсутній або не виправданий економічно. Наприклад в сільській місцевості, заміському будинку, на дачі, можливо вам необхідний резервний або другий інтернет-канал під інші завдання.

Просто встановіть USIM картку будь-якого оператора та відразу насолоджуйтесь підключенням до Інтернет. Швидкість та покриття залежать від оператора та його мережі обслуговування. Вибір оператора за вами.

Надайте доступ до високошвидкісного інтернет-з'єднання будь-якому Wi-Fi пристрою на швидкості до 300 Мбіт/с та підключіть до Інтернет будь-які провідні пристрої, такі як комп'ютер, Smart TV, телеприставку, або ігрову консоль через порт Ethernet.


Частота мовлення Wi-Fi відбувається на 2,4 ГГц та покриває зону до 50 метрів по прямій видимості, забезпечуючи обмін даними на швидкості до 300 Мбіт/с, а підключитися може до 16 абонентів одночасно.

Конфігурація налаштувань та адміністрування маршрутизатора відбувається через зручний класичний веб-інтерфейс.

Особливості:

  • Не вимагає налаштування - встановіть SIM-картку та насолоджуйтеся підключенням до інтернету на швидкості до 150 Мбіт/с
  • Стійкий зв'язок 4G LTE завдяки зовнішній антені
  • Інтернет-з'єднання із будь-яким Wi-Fi пристроєм на швидкості до 300 Мбіт/с
  • Ethernet порт LAN для під'єднання дротових пристроїв

Замовити World Vision 4G Connect Micro, Ви можете на нашому сайті в категорії товарів Мережеве обладнання в підкатегоріі Маршрутизатори(роутери).

Також, раніше ми повідомляли про Новинку: Телевізор Strong SRT32HC4433 Smart Android TV.



 
Оставить отзыв  ↓
 
Ещё никто не оставил отзывов.