Нові моделі телевізорів AIWA з ліцензійним Android TV

  • 25 августа 2020 11:15:07
  • Отзывы :32
  • Просмотров: 3047
  • 5 Нові моделі телевізорів AIWA з ліцензійним Android TV

Лінійка телевізорів AIWA поповнилась п'ятьма НОВИМИ моделями з діагоналлю екрана 32, 43, 50, 55, 65. Всі новинки об'єднали в собі найкращі традиції звучання AIWA, ультра чітке якісне зображення і ліцензійний Google TV. Особливістю оновлення став безрамковий дизайн Full-Screen TV.


Замовити новинки Ви можете на нашому сайті в категорії товарів Техника для дома в підкатегоріі Телевизоры и аксессуары

Такий компактний та стильний девайс прикрасить будь-який інтер'єр. Телевізори можна розмістити на тумбі або на стіні, за допомогою кріплень. 

Розумні функції та нові можливості телевізорів дозволять насолодитись всім спектром онлайн контенту тому як Aiwa використовує виключно ліцензійне Google TV. Ви отримуєте доступ до безкрайніх інтернет-просторів, де за допомогою Google Play можна завантажувати безліч фільмів, ігор, програм, популярних музичних треків або переглядати онлайн-трансляції та відео з YouTube у будь-який зручний для вас час і, все це з постійними автооновленнями та підтримкою від GOOGLE

Унікальні технології Chromecast і DLNA дозволяють передавати по домашній мережі різний медіаконтент (ігри, музичні кліпи, відеоролики, фільми, спортивні матчі і багато іншого) прямо на екран телевізора з вашого смартфона та транслювати його в режимі реального часу.

Насолоджуйтесь кристально-чистим та об'ємним цифровим звуком, в кращих традиціях Aiwa. Потужний звуковий супровід перенесе Вас прямо в гущу подій, де Ви по-максимуму насолодитеся діалогами, музикою і звуковими ефектами найкращій якості від Aiwa.


Раніше ми повідомляли, про шість нових функцій Ajax: OS Malevich 2.9.


 

 
Оставить отзыв  ↓
 
32 отзывов
0 ответов
32 оценок
100% 32 положительных
160  
Полезность отзывов
0 голосов
0