Компанія Viasat повністю відключила систему кодування NDS! Новий крок проти піратства!

  • 10 апреля 2020 10:01:12
  • Отзывы :3
  • Просмотров: 1153
  • 5 Компанія Viasat повністю відключила систему кодування NDS! Новий крок проти піратства!

Наприкінці січня провайдери супутникового телебачення закодували сигнали  двадцяти трьох телеканалів провідних українських медіагруп.  Їхній перегляд став платним, але замість того, аби під'єднатись до офіційних провайдерів, сотні тисяч абонентів почали користуватись послугами піратських сервісів. За деякими даними, понад мільйон абонентів супутникового телебачення в Україні використовують саме піратські сервіси.

Від сьогодні, щоб дивитись канали Viasat, придбайте тюнер у офіційного дистриб’ютора! 9 квітня компанія Viasat повністю відключила систему кодування NDS. Ті хто користувались нелегальними сервісами залишились без улюблених телеканалів. Завдяки кодуванню  медіагрупи зможуть контролювати власний супутниковий сигнал і те, як і ким він використовується. Також це має захистити авторські права виробників контенту. Як зазначає генеральний директор 1+1 media Ярослав Пахольчук для створення нового контенту, необхідно багато часу, спочатку його потрібно вигадати, найняти людей, які його реалізують, знімають, монтують. Зрештою, видати все  в ефір. При цьому, якщо в тебе його вкрали, то робота сотні тисяч людей до створення твору була марна. 


Тому, для початку в наступ підуть офіційні провайдери. Представник Viasat Антон Юр'єв, заявив, що вони відключають свою систему кодування НДС, адже вона була зламана піратами. Нова система буде прогресивна і не дасть можливість розкодувати сигнал нелегальними тюнерами.

До боротьби з нелегальними сервісами долучаються  медіагрупи з кіберполіцією. Ловитимуть порушників, так би мовити, "на живця". Важливим учасником процесу супутникового піратства є інсталятор чи майстер, який приходить і налаштовує антену. Вони надають свої послуги, продають їх в інтернеті. Ми будемо замовляти ці послуги, брати на гарячому, і ці інсталятори матимуть кримінальну відповідальність", - зазначив генеральний директор 1+1 media Ярослав Пахольчук.

Але це також не все, що чекає на піратів. В окремих випадках вони платитимуть за власні протизаконні дії. Так би мовити, матеріальна компенсація за завдані збитки. 

Супутникове піратство завдає величезних збитків вітчизняному телебаченню, як наслідок, медіагрупам складніше виробляти якісний контент. 

Замовити тюнер для перегляду каналів Viasat можна на нашому сайті в категорії Ресиверы SAT/DVB-Т2/Android в підкатегорії Спутниковые с абонплатой


Також, раніше ми повідомляли, що у нас діє Акція безкоштовна доставка. Детальніше… 


 
Оставить отзыв  ↓
 
3 отзывов
0 ответов
3 оценок
100% 3 положительных
15  
Полезность отзывов
0 голосов
0