Ajax: три нові моделі обладнання

  • 20 мая 2021 15:48:01
  • Отзывы :2
  • Просмотров: 1272
  • 5 Ajax: три нові моделі обладнання

Сьогодні, 20 травня відбулась онлайн-презентація Special Event, на якій були  представлені нові пристрої для партнерів і користувачів Ajax. Компанія анонсувала три нові моделі обладнання для бездротових охоронних систем:

Бездротовий вуличний датчик руху з фотокамерою MotionCam Outdoor за секунди розпізнає загрозу і надсилає анімовану серію знімків, в будь-яку погоду, вдень і вночі. HDR-камера з кращою оптикою і ІК-підсвічуванням забезпечує чітке і контрастне зображення. Це допомагає оператору прийняти вірне рішення і не витрачати ресурс охоронної компанії на виїзди патруля даремно. Датчик працює до 4 років від комплектних батарей, визначає рух на відстані до 12 метрів, розпізнаючи людини з першого кроку. Ajax MotionCam Outdoor визначає вторгнення в приміщення, що охороняється, фіксуючи інфрачервоним сенсором рухомі об'єкти з температурою, близькою до температури людського тіла. Завдяки функції температурної компенсації, датчик ефективний в приміщеннях з температурою від 0 до +40 ° С. При правильному розміщенні та налаштування MotionCam не реагує на домашніх тварин.


Замовити датчик руху с камерою MotionCam Outdoor можна на нашому сайті в категорії товарів Відеоспостереження, охорона в підкатегорії Ajax

DualCurtain Outdoor - це бездротовий вуличний двонаправлений датчик руху типу штора. Зона детектування DualCurtain Outdoor досягає 30 метрів, що дозволяє ефективно захищати вікна, двері, арки, огорожі і вітрини. DualCurtain Outdoor має з кожного боку по два незалежних ІК-сенсора з унікальною оптичною системою. Тривога піднімається, якщо обидва сенсора з одного боку виявили рух. У поєднанні з програмними алгоритмами це запобігає помилкові тривоги, які можуть викликатися тваринами і природними перешкодами. Механізм температурної компенсації дозволяє DualCurtain Outdoor ефективно виявляти рух в усьому температурному діапазоні.


Замовити датчик-штору DualCurtain Outdoor можна на нашому сайті в категорії товарів Відеоспостереження, охорона в підкатегорії Ajax

KeyPad Plus - нова бездротова клавіатура з підтримкою захищених пристроїв доступу. Для зміни режиму охорони досить піднести до клавіатури картку Pass або брелок Tag. Більше ніяких помилкових тривог через помилки при введенні пароля. Pass і Tag оснащені чіпами DESFire® - кращої в своєму класі технологією безконтактної ідентифікації. Її використовують транспортні системи європейських столиць і системи доступу NASA.


Замовити KeyPad Plus можна на нашому сайті в категорії товарів Відеоспостереження, охорона в підкатегорії Ajax

Наш інтернет-магазин 4tv.in.ua є офіційним дистриб'ютором Ajax. Весь асортимент у нас завжди є в наявності. Замовити новинки Ви можете на нашому сайті в підкатегорії Ajax.


Раніше ми повідомляли про Новинку від Ajax: DoubleButton. Детальніше...



 
Оставить отзыв  ↓
 
2 отзывов
0 ответов
2 оценок
100% 2 положительных
10  
Полезность отзывов
0 голосов
0