НОВИНКИ AJAX: Hub 2 Plus і StarterKit Cam Plus! Початок продажів в Україні!

  • 26 августа 2020 15:51:42
  • Отзывы :12
  • Просмотров: 1174
  • 5 НОВИНКИ AJAX: Hub 2 Plus і StarterKit Cam Plus! Початок продажів в Україні!

Стартували продажі AJAX в Україні: Hub 2 Plus і StarterKit Cam Plus! 

AJAX Hub 2 Plus - новий стандарт охоронного обладнання. Хаб має 4 канали зв'язку, які забезпечують максимально стабільний зв'язок з користувачами і охоронною компанією. Централь може контролювати 200 пристроїв Ajax, а завдяки підтримці LTE фотопідтвердження з MotionCam будуть доступні вже через 9 секунд навіть через мобільний інтернет.

Система працює на Ethernet c резервним GSM підключенням. Ajax Hub працює навіть при дуже поганій якості зв'язку: при швидкості GPRS 0.5 кбіт / сек. А двосторонній зв'язок з пристроями дозволяє постійно тестувати і дуже просто налаштовувати їх. При відключенні зовнішнього живлення включається тривога. На резервному живленні тривалість роботи приладу складає до 15 годин.


AJAX StarterKit Cam Plus - стартовий комплект системи безпеки з підтримкою фотоверіфікаціі тривог і LTE.

У комплект входить базове устаткування для захисту від проникнення в приміщення: датчик відкриття, датчик руху, брелок з тривожною кнопкою і Hub 2 Plus, керуючий системою. Ajax моментально виявить вторгнення і відправить серію фото з місця події менш ніж за 9 секунд.

Ajax StarterKit Cam Plus комплект сигналізації призначений для установки в квартирі, офісі, заміському будинку, гаражі, складі і т.д Система повинна мати резервний GSM канал і двосторонній зв'язок з усіма пристроями, а фірмова бездротова технологія Jeweller дозволяє підключити до 200 пристроїв на відстані до 2000 метрів (на відкритій місцевості). Кожен пристрій оснащений автономним джерелом живлення, який дозволяє працювати пристрою до 10 годин.

Як швидко замінити хаб на новий?

  • Для цього передбачена функція імпорту даних. Вона доступна для хабів з OS Malevich 2.9 і вище. Імпорт даних автоматизований і займає менше 15 хвилин.

Що робити зі старим хабом?

  • Конфігурація хаба, який використовувався як джерело даних при імпорті, збережеться, однак пристрої поступово втратять з ним зв'язок. Якщо Ви успішно перенесли всі налаштування і пристрої, і на хабі не залишилося важливих даних, рекомендуємо скинути його до заводських налаштувань. Це допоможе уникнути помилок користувачів, у яких обидва хаба будуть доступні в додатку.


Як скинути хаб до заводських налаштувань?

  1. Увімкніть хаб після завершення перенесення даних.
  2. Перейдіть в меню управління користувачами (Пристрої → Хаб → Установки → Користувачі) і видаліть всіх користувачів, натиснувши Видалити користувача в Настройках кожного облікового запису.
  3. Скиньте хаб до заводських налаштувань, затиснувши кнопку харчування більш ніж на 30 секунд - логотип Ajax на хабі почне блимати червоним.
  4. Видаліть старий хаб з облікового запису.

Замовити AJAX Hub 2 Plus і AJAX StarterKit Cam Plus Ви можете на нашому сайті в категорії товарів: Видеонаблюдение, охрана в підкатегорії товарів: AJAX.

Також, раніше ми повідомляли про нові моделі телевізорів AIWA з ліцензійним Android TV. Детальніше… 


 
Оставить отзыв  ↓
 
12 отзывов
0 ответов
12 оценок
100% 12 положительных
60  
Полезность отзывов
2 голосов
0% 0 положительных
0