Новинка від Ajax: DoubleButton

  • 16 ноября 2020 17:07:32
  • Отзывы :16
  • Просмотров: 1388
  • 5 Новинка від Ajax: DoubleButton

DoubleButton — бездротова екстрена кнопка з удосконаленим захистом від випадкових натискань. Оснащена двома тугими кнопками та пластиковою перегородкою. Після натискання, кнопка передає сигнал тривоги користувачам, а також на пульт охоронної організації.

Працює у складі системи безпеки Ajax, зв’язуючись із хабом через захищений радіопротокол Jeweller. Дальність зв’язку з хабом за відсутності перешкод — до 1300 метрів. Попередньо встановлена батарея забезпечує живлення пристрою до 5 років.


DoubleButton підключають до системи безпеки та налаштовують через додатки Ajax на iOS, Android, macOS і Windows. Про тривоги і події користувача можуть повідомляти пуш-сповіщення, СМС та дзвінки.

Активувати тривогу можна двома способами: коротким або тривалим (понад 2 секунди) натисканням обох кнопок. У разі натискання лише однієї з кнопок тривога передана не буде.

DoubleButton здійме тривогу тільки в тому випадку, якщо одночасно натиснуті обидві кнопки — спеціальна перегородка не дасть це зробити випадково. Пил і бризки не загрожують працездатності пристрою. Екстрену кнопку можна сміливо носити в кишені як брелок або повісити на шию. Або ж зафіксувати в місці швидкого доступу за допомогою кріплення Holder.

До того ж DoubleButton може генерувати підтверджену тривогу. У цьому режимі на кнопки потрібно натиснути двічі різним способом (коротким і довгим натисканням) або використати дві DoubleButton.


Купити екстрену кнопку DoubleButton Ви можете на нашому сайті в категорії товарів Відеоспостереження, охорона, в підкатегорії Ajax.


Також, ми раніше повідомляли про чудову акційну пропозицію для всіх клієнтів! Купуйте та заощаджуйте при перегляді українського iptv телебачення! Детальніше… 


 
Оставить отзыв  ↓
 
16 отзывов
0 ответов
16 оценок
100% 16 положительных
80  
Полезность отзывов
4 голосов
100% 4 положительных
4