Ресивери для DVB-T2 телебачення World Vision T61M i World Vision T70 в наявності!

  • 05 сентября 2017 15:49:08
  • Отзывы :0
  • Просмотров: 1266
  • 0

Компанія “World Vision” створює свою продукцію з огляду на тенденції та інновації світу цифрового телебачення, а також постійно працює над вдосконаленням своїх продуктів, з урахуванням потреб конкретного ринку збуту і реалізацією побажань споживача. Знаходячись в постійному контакті з користувачами свого обладнання, фахівці компанії приймають до уваги та враховують зауваження й побажання щодо вдосконалень створюючи новий продукт чи оновлюючи вже існуючий. Технічний департамент за мету в роботі має постійне  вдосконалення та  задоволення потреб кінцевого споживача.
   Цифрові ефірні приймачі "World Vision T61M" і "World Vision T70" є яскравим прикладом вказаної особливості компанії, оскільки вони проектувались враховуючи потреби людей з вадами зору, переважну більшість літніх людей. Також ці дві моделі розраховані для споживачів, які користуються для перегляду ТБ кінескопними телевізорами, адже в цьому випадку майже не можливо, без напруження зору прочитати інформацію, яка відображається у вікнах повідомлень, списках каналів тощо.  Специфіка задоволення потреб зазначених категорій людей полягає у модифікації графічного інтерфейсу, застосуванні мінімальної кількості можливостей системних налаштувань. Так, було значно збільшено розмір шрифту, підвищено контрастність подачі інформації на тлі повідомлення. Великий розмір тексту дозволяє швидше і легше його читати, а завдяки збільшенню контрасту зменшується втома очей під час читання. Також зазначені відмінності значно полегшують перегляд кінескопних телевізорів. Зменшення можливостей будь-яких налаштувань обумовлено небажанням літніх людей їх розуміти, а тим паче змінювати.

Побудовано на основі високопродуктивного чіпу “Ali 3821р”. Надчутливого тюнера “MXL608”. Дає впевнений та стабільний прийомом сигналу стандарту DVB-T/T2, що забезпечує наявність кращої за якістю картинки зображення, а в порівнянні з аналоговим телебаченням.

"World Vision T61M" представлений у пластику, з метою ергономічності його розмірів. На передній панелі розміщено виключно індикатор стану роботи обладнання (червоний колір - вимкнено, зелений - ввімкнено) та USB-роз'єм.


"World Vision  T70"  виконано з металу,  що надає йому  класичного  зовнішнього вигляду та вигідно виділяє  від інших моделей бюджетного сегменту. До того ж на лицьовій панелі розміщено чотирьохсимвольний семисигментний дисплей, кнопку “ввімкнення/вимкнення” живлення, та дві кнопки перемикання каналів.


 
Оставить отзыв  ↓
 
Ещё никто не оставил отзывов.